۵ مزیت مصرف شکلات شونیز فندقی در درمان بیماری سلیاک!

امروزه کشاورزان و دانشمندان در حال کار بر روی توسعه استراتژی هایی برای حفظ تولید شکلات هستند.

به گفته NOAA، برخی از کشاورزان برای افزایش سایه و کاهش از دست دادن رطوبت، درختان بلندتری را در کنار درختان کاکائو می کارند.

مزارع کاکائو همچنین ممکن است به ارتفاعات بالاتر با دمای خنک تر و بارندگی بیشتر حرکت کنند.

دانشمندان ژنتیک در حال اتخاذ رویکرد دیگری هستند یک بیانیه مطبوعاتی ژانویه 2018 از مؤسسه Innovative Genomics  از پروژه ای برای توسعه کاکائو مقاوم به بیماری خبر داد.

متراکم کردن مزارع کاکائو به دلیل تغییرات آب و هوایی می تواند گسترش بیماری را افزایش دهد این پروژه از فناوری ویرایش DNA CRISPR  برای تولید دانه کاکائوی دلپذیرتر استفاده می کند.

مطالب مرتبط: آیا ویرایش ژن می تواند شکلات شونیز فندقی جهان را نجات دهد؟

تولید شکلات نیز می تواند به محیط زیست آسیب برساند کشاورزان اغلب جنگل ها را پاکسازی می کنند تا جایی برای مزارع کاکائو ایجاد کنند.

شکلات

طبق گزارش صندوق جهانی حیات وحش، حدود 70 درصد از جنگل زدایی غیرقانونی ساحل عاج مربوط به کشاورزی کاکائو است.

قنادی نیوز گزارش داد که یکی از خطرات جنگل زدایی، فرسایش خاک است که می تواند زمین را برای گیاهان کاکائو حاصلخیزتر کند و یک چرخه معیوب ایجاد کند.

با توجه به Slave Free Chocolate، صدها هزار کودک در تولید شکلات در کشورهای غرب آفریقا کار می کنند، جایی که آنها در برابر قاچاق، برده داری و سایر شیوه های کار خشونت آمیز آسیب پذیر هستند.

انجمن بین المللی حقوق کار گزارش می دهد که این کودکان اغلب در معرض مواد شیمیایی هستند، ساعات طولانی کار می کنند و از تحصیل محروم می شوند.

طبق راهنمای Slave Free Chocolate برای شرکت های شکلات، مصرف کنندگانی که خواهان شکلات اخلاقی هستند، باید به دنبال گواهینامه هایی باشند که شامل تجارت منصفانه، Rain Forest Alliance، UTZ و Fair for Life است.

آیا می خواهید در مورد علم شکلات بیشتر بدانید؟ آزمایشگاه MIT برای علم شکلات را بررسی کنید.
درباره تاریخچه صنعت شکلات از انجمن ملی شیرینی پزی بیشتر بدانید: داستان شکلات.
در مورد تغذیه شکلات از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد بیشتر بخوانید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.