اگر عاشق ترشی هستید و عاشق سیر هستید، دستور تهیه این سیر ترشی بسیار ساده است و برای چند ماه در یخچال نگهداری می شود! برای کنسرو کردن مناسب نیست.
چندین سال پیش داشتم با مادرشوهرم درباره لوبیاهای دیلی بحث می کردم.
او آنها را برای جمع آوری کمک های مالی کلیسا درست کرد و قصد داشت یک شیشه برای من به عنوان هدیه کریسمس کنار بگذارد.
آیا من می خواهم یک حبه سیر در شیشه لوبیا دیلی خود داشته باشم؟
مواد تشکیل دهنده دستور سیر ترشی:
به مواد تشکیل دهنده توجه کنید
این دستور غذا برای کنسرو کردن در قفسه مناسب نیست بدیهی است که مردم (یا شرکتها) سیر ترشی در قفسه میفروشند، اما من در این زمینه متخصص نیستم و سیر تمایل به ایجاد بوتولیسم دارد.
بنابراین، اگر این دستور را درست می کنید، باید آن را در یخچال نگهداری کنید.
حتی اگر شیشه ها را با حمام آب ببندید در یخچال بگذارید! کنسرو کردن سیر توصیه نمی شود.
سیر یک سبزی کم اسید است که برای پردازش مناسب نیاز به کنسرو فشاری دارد.
سیر با گرم شدن به این روش بیشتر طعم خود را از دست می دهد به همین دلیل، زمانهای فرآوری مناسب برای کنسرو کردن سیر تعیین نشده است.»
دستورالعمل های گام به گام برای درست نمودن یک سیر ترشی ده ساله با ساده ترین روش:
- نمک کنسرو و سرکه را در یک قابلمه بزرگ با هم ترکیب کنید به جوش بیاورید؛ حرارت را کم کنید و 10 دقیقه (180 درجه) بجوشانید.
- در همین حال، سیر را در 4 شیشه پینتی استریل شده (حدود 8 اونس در هر شیشه) بسته بندی کنید.
- ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز و 1 سر شوید را به هر شیشه اضافه کنید اگر از شوید تازه استفاده می کنید، ½ فنجان به هر شیشه اضافه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.