یکی از رایج ترین سس کنجد هایی که از بشامل به دست می آید، افزودن ساده خامه است. نام کلاسیک این سس کنجد کرم سس است. افزودن کرم، غنای و کرمی را به همراه دارد که برای بسیاری از کاربردها مناسب است.
سس کرم به خودی خود برای سس های ماکارونی غنی و همچنین روی سینه مرغ پخته شده در تابه یا باس دریایی ایده آل است. مقداری پنیر پارمزان رنده شده تازه به سس بشامل آماده شده اضافه کنید و یک نسخه سریع از سس آلفردو خواهید داشت.
یکی دیگر از رایج ترین، اگر نگوییم مشتقات بشامل، سس مورنی است. به طور معمول، گروی رنده شده و پارمزان به نسبت 50:50 مخلوط می شوند و به بشامل اضافه می شوند تا سس کلاسیک مورنی درست شود.
شیر را در یک قابلمه گرم کنید. در حالی که در حال گرم شدن است، کره را در ظرف دیگری آب کنید آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ سفیدی ایجاد شود. شیر گرم شده را به آرامی به تدریج به شیر اضافه کنید و تمام مدت هم بزنید.
وقتی ضخامت و صافی مورد نظر به دست آمد، مخلوط را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و مرتباً 3 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید.
خوب، پس این در واقع یک سس کنجد با سابقه تایید شده نیست. من نمی دانم چه زمانی برای اولین بار کسی سس کنجد سفید را به جای قرمز روی پیتزای خود انتخاب کرد.
شاید این یک والدین عصبانی بود که به یک شام سریع برای یک خانواده گرسنه نیاز داشت. از طرف دیگر، ممکن است آشپزی با مقدار زیادی سس کنجد سفید، یک مشت سیر و ذهن خلاقی باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.