داشتن رنگ شفاف و در خشان از مشخصات عسل رایحه خوانسار است، عسل مایع شیرینی است که توسط زنبورهای عسل با استفاده از
شهد گیاهان گلدار تهیه می شود.
حدود 320 نوع مختلف عسل وجود دارد که از نظر رنگ، بو و طعم متفاوت هستند.
عسل بیشتر حاوی قند و همچنین ترکیبی از اسیدهای آمینه، ویتامین ها، مواد معدنی، آهن، روی و آنتی اکسیدان ها است.
عسل علاوه بر استفاده از آن به عنوان یک شیرین کننده طبیعی، به عنوان یک عامل ضد التهاب، آنتی اکسیدان و ضد باکتری نیز استفاده می
شود.
مردم معمولاً از عسل به صورت خوراکی برای درمان سرفه و به صورت موضعی برای درمان سوختگی و بهبود زخم استفاده می کنند.
عسل با کیفیت بالا که حداقل فرآوری شده، گرم نشده و تازه است حاوی بسیاری از ترکیبات گیاهی فعال زیست فعال و آنتی اکسیدان ها
مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است. گونههای تیرهتر نسبت به انواع روشنتر، آنتیاکسیدان بیشتری ارائه میکنند.
آنتی اکسیدان ها به خنثی کردن گونه های فعال اکسیژن در بدن شما کمک می کنند که می توانند در سلول ها تجمع کنند و باعث آسیب
شوند. این آسیب می تواند به شرایطی مانند پیری زودرس، دیابت نوع 2 و بیماری قلبی کمک کند.
به این ترتیب، بسیاری از مزایای سلامتی عسل به محتوای آنتی اکسیدانی آن نسبت داده می شود، عسل حاوی تعدادی آنتی اکسیدان از
جمله اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها است.
وقتی صحبت از مدیریت قند خون به میان می آید، عسل ممکن است مزایای جزئی نسبت به قند معمولی داشته باشد.
اگرچه عسل مانند سایر انواع قند سطح قند خون شما را افزایش می دهد، آنتی اکسیدان های موجود در آن ممکن است به محافظت در برابر
سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 کمک کند.
محققان دریافتهاند که عسل ممکن است سطح آدیپونکتین را افزایش دهد، هورمونی که التهاب را کاهش میدهد و تنظیم قند خون را بهبود
میبخشد.
همچنین شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه مصرف روزانه عسل ممکن است سطح قند خون ناشتا را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشد.
با این حال، در حالی که عسل ممکن است کمی بهتر از شکر تصفیه شده برای افراد مبتلا به دیابت باشد، هنوز هم باید در حد اعتدال مصرف
شود، همچنین مهم است بدانید که انواع خاصی از عسل را می توان با شربت ساده رقیق کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.