نحوه جمع آوری برگهای چای نیم کیلویی چکش سبز این گونه است که برگها سه بار در سال چیده می شوند. اولین چیدن در آوریل، دوم در ژوئن و سوم در ماه جولای انجام می شود. اولین چیدن بهترین چای را می دهد. چیدن دوم برگ های زیادی با طعم کمتر می دهد. برگ های چیدن سوم درشت هستند.
آماده سازی برگ های چای: پس از چیدن برگ های سبز در سبدهای کم عمق یا حصیر پهن می شوند. پس از خشک شدن با دستگاه رول می شوند. سپس برگ ها روی کف یک اتاق مرطوب پخش می شوند. هنگامی که رنگ برگ ها از سبز به مسی تغییر می کند، آنها را به اتاقی با هوای گرم می برند. در آنجا خشک، سیاه و شکننده می شوند. بنابراین برگها برای استفاده آماده می شوند.
سودمندی: چای نوشیدنی خوبی است. ما را سرحال می کند و خستگی را از بین می برد. این یک نوشیدنی رایج در سراسر جهان است تاریخچه چای: طبق افسانه ها، چینی ها چای را حتی در حدود 2700 سال قبل از میلاد می دانستند.
برای هزاران سال به عنوان یک نوشیدنی دارویی در نظر گرفته می شد که با جوشاندن برگ های تازه در آب به دست می آمد، اما در حدود قرن سوم پس از میلاد به نوشیدنی روزانه تبدیل شد و کشت و فرآوری چای آغاز شد.
اولین گزارش منتشر شده از روش های کاشت، فرآوری و آشامیدن در سال 350 پس از میلاد منتشر شد. در حدود 800 اولین دانه ها به ژاپن آورده شد، جایی که کشت در قرن سیزدهم آغاز شد.
کشت چای در جاوه تحت حکومت هلند آغاز شد. هلندی ها دانه ها را در سال 1826 از ژاپن آوردند. در سال 1824 گیاهان چای در ایالت آسام هند کشف شد.
بریتانیایی ها چای را در سال 1836 در هند و در سال 1867 در سیلان در حال حاضر سریلانکا معرفی کردند. کشت چای در بنگلادش نیز در دوره بریتانیا آغاز شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.