حبوبات توسط فائو به عنوان حبوباتی تعریف می شوند که صرفاً برای بذر آنها که مستقیماً مصرف می شود برداشت می شوند. فهرست FAO شامل یازده حبوبات اولیه، از جمله نخود آبگوشتی سبز و حبوبات دانه روغنی و آنهایی که به شکل نابالغ به عنوان سبزیجات مصرف می شوند را حذف می کند.
نخود، به طور خاص انواع لپه های زرد یا سبز که به عنوان نخود قرمز صاف یا مزرعه شناخته می شوند، دانه های خشک شده طبیعی Pisum sativum L. هستند و در سراسر جهان برای مصرف انسان و حیوان رشد می کنند.
تولید جهانی نخود کرمانشاه در سال 2009 بیش از ده میلیون تن بود که تولیدکنندگان عمده آن کانادا، فدراسیون روسیه، چین، ایالات متحده آمریکا و هند بودند (2). نخودفرنگی از دیرباز به عنوان یک منبع ارزان و در دسترس پروتئین، کربوهیدرات های پیچیده، ویتامین ها و مواد معدنی شناخته شده است.
تراکم بالای مواد مغذی نخود درجه یک آنها را به یک کالای غذایی با ارزش تبدیل می کند که می تواند نیازهای غذایی حدود 800 تا 900 میلیون نفر در سراسر جهان را که دچار سوءتغذیه هستند برآورده کند (3).
دستورالعمل های وزارت کشاورزی ایالات متحده توصیه می کند که حداقل سه فنجان لوبیا و نخود خشک در هفته مصرف کنید (4). اکثر جمعیت ایالات متحده کمتر از مقدار توصیه شده مصرف می کنند، به طوری که تنها 7.9٪ از بزرگسالان در هر روز لوبیا یا نخود خشک مصرف می کنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.