سوهان عسلی نوع شیرینی که بیشتر توسط بانوان تهرانی طبخ می شود.
عناصر:
- خلال بادام 150 گرم
- شکر 150 گرم
- عسل سفت 150 گرم
- روغن 100 گرم
- زعفران 1 قاشق چایخوری
جهت ها:
بادام ها را خلال کرده و در صافی بریزید سپس کف سینی را چرب کنید. بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق بگذارید.
حرارت باید متوسط باشد گاهی اوقات مخلوط را بچرخانید بادام را اضافه کنید و بگذارید طلایی شود.
وقتی کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آب آب کرده و بریزید حرارت را کم کنید تا سوهان عسل فقط گرم بماند.
با یک قاشق کوچک، کمی از مخلوط را در سینی بریزید و بلافاصله دو یا سه عدد پسته روی آن قرار دهید بعد از سرد شدن با چاقو آن ها را برداشته و در ظرف درب دار نگهداری می کنیم.
نگاهی به 10 دسر خوشمزه ایرانی:
یک زن ایرانی-آمریکایی به نام پونتیا فلاحی در نگاهی متفاوت به غذاهای ایرانی، ده دسر ایرانی را معرفی کرده است که می تواند تجربه متفاوتی برای سفر به این کشور باشد.
اگر به دنبال یک شیرینی سنتی ایرانی اید می توانید از گز پشمک حاج عبدالله ایرانی بدین منظور استفاده نمایید.
غذای هر کشور بخشی از فردیت آن کشور است و به عنوان یکی از عوامل معرفی فرهنگ آن کشور شناخته می شود.
برخی از آنها به قدری جالب و قابل توجه هستند که حتی می توان آنها را یکی از جاذبه های امروزی جهان دانست.
فرهنگ غذایی ایرانیان از تنوع زیادی برخوردار است و در هر نقطه می توان طعم جدیدی را کشف کرد و از آن لذت برد.
پونتیا فلاحی، بانوی ایرانی-آمریکایی، نگاهی متفاوت به این فرهنگ دارد و در مقاله ای ده دسر ایرانی را معرفی می کند که می تواند تجربه متفاوتی برای کسانی باشد که به این سرزمین سفر می کنند.
به گزارش فارسی Karnaval.ir، پونتیا متولد و زندگی در آمریکاست و تجربه زندگی در سه کشور دیگر را نیز دارد. او در مقاله خود ده دسر محلی را شرح داده است که همه باید آنها را امتحان کنند.
او می گوید چلو کباب غذای ملی ایران که از برنج پخته و یکی از انواع کباب ایرانی است یکی از شناخته شده ترین غذاهای ایرانی است و تقریباً همه آن را می شناسند، اما آیا کسی به دسرهای شیرین ایرانی نظیر دسر سوهان، پشمک گزی حاج عبدالله توجه کرده است؟
ایرانی ها فرهنگ دوستانه ای دارند و از هر فرصتی برای دور هم جمع شدن و نوشیدن چای استفاده می کنند.
علاقه به چای باعث شده ایرانیان جذب طعم شیرین شوند.
این سلیقه ها تجربه متفاوتی هستند که کمتر کسی به آن توجه می کند. آنها سه عنصر جدانشدنی دارند: زعفران، گلاب و هل است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.