بهترین رسپی پخت خرما مضافتی برای تهیه انواع دسرهای ایرانی!

خرما کبکاب یکی از مهم ترین و خوشمزه ترین انواع خرمای نیمه خشک دنیاست این خرمای مرطوب طعم بسیار شیرین، بافت نرم، رنگ پوست قهوه ای تیره دارد.

خرما کبکاب در دو نوع است: خرمای کبکاب فشرده نشده و خرمای کبکاب فشرده است.

بسته بندی خرما کبکاب در اوزان مختلف 1 کیلوگرم تا 10 کیلوگرم می باشد خرمای کبکاب بسیار خوشمزه و پرانرژی است و در پاییز و زمستان یکی از مهم ترین مواد مصرفی کشور ایران است.

خرمای کبکاب بیشتر در داخل مصرف می شود و بخشی از آن به کشورهای مختلف از جمله آمریکا، روسیه، هند، پاکستان و سایر کشورها صادر می شود.

خرمای سایر (به فارسی سایر؛ به نام خرمای سائر و خرمای استاماران) یکی از خرمای معروف ایرانی است که حدود 40 درصد از سهم صادرات سالانه خرما مضافتی ایران متعلق به خرمای سایر است.

خرما از نوع نیمه خشک است که رنگ آن زرد ولی در مرحله رسیدن به رنگ کهربایی و قهوه ای مایل به قرمز است.

خرما

خرما استاماران در روسیه، کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزیلند به دلیل قند بالا و سلولز کم از محبوبیت زیادی برخوردار است.

خرماهای ایرانی بر اساس اندازه و قطر به درجه های زیر تقسیم می شوند: پرسش و پاسخ، پرسش و پاسخ، درجه B، انتخاب، سوپر انتخابی جامبو به صورت هسته دار یا بدون هسته و خرد شده است.

خرما Sayer دارای حداکثر 16 درصد رطوبت است و در صورت نگهداری در شرایط خوب، ماندگاری آن بیش از 12 ماه است.

بسته بندی خرما سایر در کارتن های 5 تا 10 کیلوگرمی و بسته بندی سلفون در اوزان مختلف می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.