محققان اخیراً در دو مطالعه جداگانه تأثیر بادام زمینی، گیاهان و ادویه جات از جمله دارچین، زنجبیل، زیره و زردچوبه را بر روی میکروبیوم روده بررسی کردند.
آنها دریافتند که خشکبار ضیافت تهران و همچنین گیاهان و ادویه جات، سطح برخی از باکتری های روده را تنها پس از 4 تا 6 هفته از افزودن آنها به یک رژیم غذایی معمولی آمریکایی افزایش دادند.
آنها خاطرنشان کردند که برای درک پیامدهای یافته های آنها و مزایای سلامتی احتمالی داشتن باکتری های بیشتر روده به تحقیقات بیشتری نیاز است.
رژیم غذایی بر انواع باکتری هایی که در روده زندگی می کنند تأثیر می گذارد. این باکتریها با اقدامات بهداشتی متعددی از جمله کنترل قند خون، که برای تنظیم سطح قند خون، پاسخ ایمنی و عوامل خطر قلبی عروقی مهم است، مرتبط هستند.
مطالعات منبع معتبر نشان می دهد که باکتری های روده از غذاهایی تغذیه می کنند که دارای فیبر بالایی هستند. تحقیقات همچنین نشان میدهد .
که گیاهان و ادویههای حاوی پلیفنول مواد شیمیایی با خواص آنتیاکسیدانی ممکن است بر باکتریهای روده یا ترکیب میکروبیوم روده تأثیر بگذارند.
در همین حال، بررسی سیستماتیک مصرف آجیل نشان داد که بادام، گردو، فندق و پسته تنوع باکتری های روده را افزایش می دهند. با این حال، تا کنون، هیچ مطالعه ای اثرات بادام زمینی بر میکروبیوم را بررسی نکرده است.
مطالعه بیشتر در مورد اثرات عوامل غذایی مانند گیاهان، ادویه جات و بادام زمینی بر روی باکتری های روده می تواند به اطلاع رسانی استراتژی های مراقبت های بهداشتی و درمانی پیشگیرانه کمک کند.
اخیراً، محققان دو مطالعه را در مورد چگونگی تأثیر مصرف بادامزمینی، گیاهان و ادویهها بر میکروبیوم روده انجام دادند. آنها دریافتند که هر سه ماده، تنوع باکتری های روده را تنها پس از 4 تا 6 هفته مصرف افزایش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.