آلو بخارا در نیشابور سرطان را درمان کرد

میوه های خشک، به ویژه آلو بخارا در نیشابور، سرشار از فیبر هستند که برای هضم غذا مفید است و می تواند کلسترول را کاهش دهد.

مولکول های چربی با مولکول های فیبر متصل می شوند و از طریق دستگاه گوارش از بدن دفع می شوند.

این فرآیند می تواند سطح کلسترول را در بدن بهبود بخشد.

از مزایای سلامتی آلو بخارا می توان به کاهش خطر تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی مانند سکته مغزی و حمله قلبی اشاره کرد.

آلو حاوی پتاسیم است که از لخته شدن خون و تشکیل پلاک در رگ های خونی جلوگیری می کند و خطر بیماری های قلبی مانند فشار خون بالا، سکته مغزی، بیماری های قلبی و تصلب شرایین را کاهش می دهد.

فیبر موجود در آلو همچنین به کاهش کلسترول کمک می کند و ویتامین B6 آن با جلوگیری از افزایش سطح هموسیستئین در بدن، خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.

استفاده از آلو بخارا به عنوان میان وعده راه خوبی برای دریافت مواد مغذی در رژیم غذایی است.

به دلیل کالری کم و فیبر بالا، به سیستم گوارش و هضم و جذب مواد مغذی کمک می کند و همچنین باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

هر دوی این خواص به کاهش وزن کمک می کنند.

آلو دارای خواص ضد التهابی است که به چربی سوزی کمک می کند، در حالی که فیبر موجود در آن برای کنترل اشتها و کاهش احساس گرسنگی مفید است.

آلو همچنین با سم زدایی بدن و درمان یبوست بر کنترل وزن تاثیر مثبت دارد.

اسید سیتریک موجود در این میوه با رفع خستگی و گرفتگی عضلات عملکرد دستگاه گوارش و کبد را بهبود می بخشد و به کاهش وزن و لاغری چربی بدن کمک می کند.

تحقیقات اخیر همچنین نشان داده است که میوه های هسته دار مانند آلو به دلیل داشتن ترکیبات زیست فعال از بروز سندرم متابولیک جلوگیری می کنند.

فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی مانند آنتوسیانین ها، اسید کلریک، کورستین و کاتچین ها خطر چاقی را کاهش می دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.